Aho en welkom!
Wat super dat jullie er zijn

Just Dymph heeft vanalles in de grote schatkist voor kinderen van 3 t/m 17 jaar. Bij Just Dymph kun je terecht voor “All elements of life” onderverdeeld in 4 verschillende disciplines.

Denk hierbij aan:

Theaterlessen

Peuterlessen

Disco

Party!

Theatervoorstellingen

Musical- en filmbegeleiding

Typetjes

Workshops

Denk hierbij aan:

Schminken

Glitter Design

Grime & SFX

Henna Art

Tijdelijke Tattoos

Workshops

Denk hierbij aan:

Dancemix

Creatief- en bewegend leren

Taal® en
Rekendans®

Kindercoaching

Ik ben ik – Assertiviteitstraining

Massage

Workshops

Denk hierbij aan:

Kunstklas

Ballonfiguren

Ballonbloemen

Muurschilderingen

Ontwerp, design en verhuur

Workshops

In één woord GEWELDIG. De lessen zijn heel leuk en leerzaam. Het is zeker een aanrader!!!

Joeri (15 jaar)

Het is altijd prettig samenwerken met Dymphna! Ze komt haar afspraken na en doet vaak nog een stapje extra. Er zijn veel verschillende mogelijkheden in het aanbod van Just Dymph en dat zorgt ervoor dat je voor verschillende dingen terecht kan. Persoonlijk vond ik de workshop videoclip maken erg leuk, maar ook voor een workshop henna of dans draait Dymphna haar hand niet om.

Wendy Dubois, Hi5Ambacht

Dymphna is een enthousiaste en bevlogen persoon, ze staat voor haar vak. Ze ziet kunst en cultuur echt als verrijking van het leven en vergroten hiermee het zelfvertrouwen van de leerling. Ook heeft ze een grote verbeeldingskracht en creativiteit. Deze eigenschappen inspireren en sluiten goed aan bij onze leerlingen.

Sandra

Mijn zoon zit op theaterles bij Just Dymph. Dymphna is erg begaan met haar vak en met de leerlingen. Ze is sociaal en zeer actief om het beste uit mijn zoon te halen. Ze blijft zich bijscholen om mee te kunnen gaan met de veranderingen dat is ook terug te zien in de lessen. We zien echt dat onze zoon een goede plek heeft gevonden. En niet alleen onze zoon ook wij als ouders voelen ons erg welkom en begrepen.

Fam Visser

Ik ben Lizzy en zit op theaterles bij Just Dymph. De lessen zijn erg leuk en gezellig. Je leert om voor jezelf op te komen en bent lekker creatief bezig. Ik kom altijd met plezier

Lizzy (12 jaar)

Het leukste vind ik dat we veel spelletjes doen waar je wat van leert. Aan het einde van het spelletje vertelt de juf dan dat het geen spelletje is maar wat we hebben geleerd. Toch vind ik het wel een spelletje omdat het niet saai leren is.

Evi (11 jaar)

Ik heb een heel ander kind. Mijn dochter kijkt weer in de spiegel en is trots op zichzelf. Ze weet dat ze fouten mag maken en niet alles perfect hoeft te zijn. Door de persoonlijke aanpak van Dymphna heb ik mijn dochter echt zien groeien. Het is niet altijd makkelijk geweest. Dymphna daagt kinderen uit op een speelse ongedwongen wijze, waardoor ze ongemerkt heel veel inzichten krijgen. Niet alleen zij maar ook wij hebben meer inzichten gekregen waarom de dingen gaan zoals ze gaan.

Marleen

Wat hebben we genoten van een fantastische, interactieve poppenkast-optreden. Van het begin tot het einde was het een feestje. De peuters vonden het geweldig, ze hoefden niet stil te zitten en te kijken. Ze mochten meteen meedoen; zingen, dansen, helpen en oplossingen bedenken. Kortom een aanrader. Wij en de peuters willen nog een keer zo’n poppenkast-avontuur beleven.

PIT kinderopvang

Contactformulier